Vaksinepass

Vi ønsker at regjeringen forplikter seg til å ikke utstede noen e-vaksinasjonsstatus immunitetspass til det norske folk. Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.


Pin On D R E A M H O U S E

Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.

. Vaksinepass vil medføre en begrensning i folks rettigheter og vi vil få et klasseskille noe à la rike fattige og slikt trenger vi ikke i Norge. Fra i dag må du ha vaksinebevis om du skal på innendørs arrangementer med flere enn hundre deltakere i Sverige. Januar neste år melder Hufvudstadsbladet.

Endringen må først godkjennes av EUs medlemsland. Regjeringen i Finland har besluttet og midlertidig avvikle bruken av vaksinepass fram til 17. Den raske spredningen av.

0730 Vaksinepass i Sverige. 2 days agoI en pressemelding onsdag sier den svenske regjeringen de viderefører dagens smitteverntiltak. De åpner også for at helsemyndighetene dersom smittespredningen tilsier det kan innføre pålegg om vaksinesertifikat for å slippe inn på serveringssteder kulturarrangementer kollektiv langdistansetransport og andre steder med særlig høy smitterisiko.

Det er en tydelig nedgang i antall smittetilfeller og andelen som tester positivt er nå på 76 prosent som er en klar. Flere EU-land har allerede gjort. EU-kommisjonen sier i en uttalelse at de har vedtatt en bindende godkjenningsperiode på ni måneder nøyaktig 270 dager for vaksinepass til reiser innen for EU og vil at dette skal tre i kraft fra 1.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel